- Главная страница /
- Форум /
- Жалобы на Администраторов Сервера /
- Бан без прічіни
6 мая 2022 г, 10:57
|
|
![]() Администратор Рейтинг: 92 Сообщений: 40 Спасибок: 10 |
❶ Ваш игровой Никнейм: MyMu9 ❷ Сервер, на котором были нарушены правила: Зачетні зомби ❸ Демо или видео: https://dropmefiles.com/Rc4zL ❹ Никнейм администратора: Berserk ❺ Объясните суть жалобы: Забанів мене по причіні до віяснування [FB]: [MyMu9] Забанен на: [1 неделя] Причина: [До выясниния обстоятельств] Админом: Berserk [BioZM]-------------------------------------[BioZM]
«Я не боюсь умереть, но я боюсь не попытаться» |
![]() Maniacs Рейтинг: 63 Сообщений: 23 Спасибок: 8 |
Я попросил выдать бан, хулиган зайдёт, тоже получит, пока все не уяснится по предыдущей жб. |
Він загрузив фоткі где мій друг йому писав, а сам вдалів своі смс так як хотів його підставити і не бути виноватим ще про маму писав, і на сервері где мій друг грав Berserk казав що Россія виїграе, але мій друг не казав що Россія програе, і так він оскорбив Україну що вона програе Отредактировал: Wr1treX, 6 мая 2022 г, 11:01
А причем игра до вашей переписки вк??? За то что вы посрались вк за это не дают бан! |
Berserk писал: Так навіщо він мене забанив
Berserk писал: Так ти тікі що сказав що бан до їхньо розмови в вк бан не дають
Wr1treX писал:Berserk писал: Я выше написал! До выяснений обстоятельств в предыдущей жб и хватит флудить жб-хами!!! |
Berserk писал:Wr1treX писал:Berserk писал: Ок, я до тебе нечого не маю але він сам віноват що про Россія виїграе писав
![]() Скриптер Рейтинг: 3248 Сообщений: 203 Спасибок: 609 |
Wr1treX 3 дні бану. |